Tahniah MALAYSIA

first skali nak ucapkan TAHNIAH kepada pasukan bola sepak MALAYSIA kerana telah memenangi perlawanan malam semalam . Debaran penuh didada wooo , game semalam memang syok gile . Banyak pulak dose aku semalam sebab asyik mencarut je , al maklumlah terlampau excited pulok ken ? HAHA . btw , dieorg memang main dengan best la semalam , tahniah juge kepade ONG KIM SWEE kerana berkat kesabaran die n tunjuk ajar die pasukan malaysia boleh smpai ke tahap mcm ni .

korang pun boleh tengokkan malam tadi mcm mane indonesia masih lagi xpuas haty sebab dieorg xmenang . ape lagi beb yg korang nak , dah terang2 MALAYSIA menang ken ? huahuahua . Nak menangis ? lantak kau lah . dah la kutuk2 negare aku , lepas tu xhormat lagu kebangsaan kite . WHAT YOU GIVE YOU GET BACK . 


KAHIRUL FAHMI CHE MAT , siapa yg xkenal kan ? dengan kecekapan die yg memang suupeerrbbb lah . die boleh agak mane bola tu nak pergi n die memang cekap . TEERRBBAAIIKK , tahniah jugak APEKK :D 


ha ni ketua pasukan MALAYSIA yg telah bgi goal yg terakhir . cayalah BADDROL BAKHTIAR , bola die cantik je , aku memang melompat mcm org xsedar diri lah bile boal die masuk tu , haha . apa-apa pun MALAYSIA dah menang . wiihhhooo .



DAN EMAS ITU ADALAH HAK MILIK MALAYSIA , TAHNIAH .

MALAYSIA BOLEHHH !!







4 comments:

Saddila said...

wehee bangga :))

Sarah said...

haha , kan ? malaysia boleh . HAHA

LM :) said...

yeahhh malaysia tanah air kuu :))

Sarah said...

yeah !! HAHA :)